Allt om att köpa multigym online!

Abilica multigym

Abilica är ett välrenommerat företag som säljer träningsredskap av olika slag såsom multigym (hemmagym). Med Abilicas multigym stärker du hela kroppen. Genom att du tränar hela kroppen i hemmagymmet, minskar du även risken för skador på ett markant sätt. Abilicas produkter är populära för hela familjen och för alla kategorier av utövare, allt från den glada motionären till elitidrottsmannen/kvinnan.

Alla modeller är solida och ger bra stabilitet under träningen. Arbetsstationerna erbjuder bland annat följande övningar: sittande bänkpress, bröstpress, bencurl, benspark och rodd.

3 olika grepp på bänkpressen och flera vinklar på armcurlen gör att du tränar olika muskulatur. Bra polstring och inställbar höjd på dynorna ger individuell anpassning.


Multigym Abilica online

Köper du ditt Abilica multigym via Sporttema.se får du dessutom:

30 dagars öppet köp, 100 % nöjd eller pengarna tillbaka Prova varan hemma i lugn och ro i upp till 30 dagar. Inte nöjd betalar vi tillbaka pengarna för varan, läs mera under köpvillkoren.

Lägsta priset garanti
Har du sett samma vara till lägre pris? Köp den hos oss till ännu lägre pris. Beställ varan, skicka oss länken till var du hittat den för lägre pris och vi betalar tillbaka 110 % av mellanskillnaden.

Fri frakt inom Sverige

Ett tryggt köp – Medlem i trygg e-handel.

3 års garanti